Sectoren

Professionele gebruikers van keuken- en koelapparatuur koppelen een passie voor goede ingrediënten aan een gestroomlijnd proces. Een uniform resultaat is belangrijk, net zoals de zekerheid dat alles op elk moment werkt. Voeg daar nog hygiëne, een lange levensduur en veel efficiëntie aan toe, en je komt helemaal op ons terrein. 

We hebben voor alles een oplossing. 

Restaurants

Een constante kwaliteit, een efficiënt kosten- en middelenbeheer, voedselveiligheid en hygiëne, het zijn maar enkele van de talloze uitdagingen die een restauranthouder elke dag op zijn of haar bord krijgt. Onze barinstallaties, keukenoplossingen en -machines verlichten de taken en vergroten de efficiëntie. 

Voedingswinkel

Voedselveiligheid, hygiëne en een strikte regelgeving zijn net zo belangrijk als een efficiënt proces, vlot kunnen doorwerken en lekkere bereidingen. Of het nu een broodjeszaak, bakkerij, slagerij of nog iets anders is, voor de uitdagingen die zich elke dag stellen hebben wij de perfecte koel- en keukenoplossingen. 

Grootkeuken

Grote volumes, heel wat ingrediënten en een constante, uniforme service, in de grootkeuken telt elke stap vóór de service en is elke stap erna alweer de voorbereiding van morgen. Er is veel om op te letten en om te organiseren. Laat de apparaten, de werking, het onderhoud en de techniek aan ons over. 

Catering en traiteur

Voor bedrijven of feestelijke gelegenheden, maaltijdverzorging, maaltijdvoorziening of levering van maaltijden is een vak apart. Een vak waar een strakke planning en een stevige organisatie bij komt kijken, en waar u praktische zaken graag in veilige, betrouwbare een goede handen weet. Contacteer ons. 

Ijszaak

Een ijszaak is een buitenbeentje. Een warme, aangename sfeer in een grotendeels gekoelde omgeving. Uitnodigend met een temperatuur die net onder het vriespunt duikt. Een gekoelde, efficiënte, netjes georganiseerde en praktisch ingerichte roomijszaak, daarin voelen wij ons helemaal thuis. 

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?