Restaurants

Een constante kwaliteit, een efficiënt kosten- en middelenbeheer, voedselveiligheid en hygiëne, het zijn maar enkele van de talloze uitdagingen die een restauranthouder elke dag op zijn of haar bord krijgt. Onze barinstallaties, keukenoplossingen en -machines verlichten de taken en vergroten de efficiëntie. 

Naadloze keukens

Met een naadloze keuken wordt elk bereiding een gestroomlijnd en efficiënt proces. Al uw wensen worden werkelijkheid en zowel het dagelijks onderhoud als het bewaken van de hygiëne zal een stuk aangenamer verlopen.

We bouwen de verschillende modules en kookfuncties op maat in. Het resultaat is een volledig geïndividualiseerde en praktische opstelling. Op een plaats waar efficiëntie de sleutel is tot een uniform en kwaliteitsvol resultaat, is de naadloze keuken dé oplossing.

Bekijk cases

Modulaire keukens

Plaats verschillende kookunits en functies naast elkaar en creëer één geheel dat meer is dan de individuele elementen. We maken gebruik van goede toestellen, sterke apparatuur en standaardmeubelen.

De modulaire keukenopstelling maakt een gestroomlijnde bereiding perfect mogelijk en laat eventuele aanpassingen of uitbreidingen in de toekomst open. Ons deskundig advies wijst u de weg.

Bekijk cases

Combisteamers

Een hedendaagse, moderne keukenuitrusting zonder combisteamer is ondenkbaar. Deze multifunctionele alleskunner is zowat de rechterhand van iedereen die professioneel kookt, bakt en bereidt. Automatische reiniging en voorprogrammering zorgen voor een extra dimensie.

Of het nu in de grootkeuken, de bakkerij of horeca is, de best-passende combisteamer maakt het werk een pak lichter en praktischer.

Bekijk cases

Koel- en vrieswerktafels

In de koude keuken, bij de mise-en-place of simpelweg om hygiënisch en voedselveilig te werken, de koel- en vrieswerktafel is een basiselement in elke zichzelf respecterende (groot)keuken. Het gekoelde werkblad is doorgaans krasvrij, van uitstekende kwaliteit en onderhoudsvriendelijk.

Er bestaan koel- en vrieswerktafels  van uiteenlopende lengte, aangevuld met twee tot vijf opberglades en koelkasten. Van een budgetbewust exemplaar tot de op en top professionele koelwerkbank in het sterrenrestaurant, bij JTK hebben we wat u zoekt.

Bekijk cases

Doorschuifvaatwassers

De professionele vaat energie-efficiënt en snel laten verlopen, dat is de eerste taak van de meest recente generatie doorschuifvaatwassers. Met hun kortere spoeltijden en goed binnenklimaat koppelen ze een grote waskracht aan de capaciteit die u nodig hebt.

De doorschuifvaatwasser is behalve een zeer efficiënte ook een ergonomische keukenoplossing.

Bekijk cases

Modulaire cellen

Modulaire koel- en diepvriescellen behoren sinds het prille begin van JTK tot onze corebusiness. Heel wat van onze expertise bouwden we hier op. Vertel ons wat u voor ogen hebt en wij maken het waar. Ondertussen houden we in alle omstandigheden het hoofd koel. Met een ervaren en technisch team mag u bovendien 100% zeker zijn van een probleem- en zorgeloze installatie.

Bekijk cases

Dampkap extractie

De dampkap houdt de professionele keuken relatief vrij van geuren, dampen en rook. Ook in een (af)wasruimte bewijst ze uitstekende diensten. Standaard zuigt een dampkap lucht (extractie) en leidt die naar buiten. Alle professionele dampkappen kunnen zowel vrijstaand als tegen de muur gemonteerd worden.

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt
om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?