Cases

Plopsa Hotel – De Panne

Het viersterrenhotel bij het gelijknamige entertainmentpark is ook voor de professionele liefhebber van uitstekende keukenoplossingen een pretpark.

Bekijk case

Instituut voor Voeding Ter Groene Poorte – Brugge

Het vak leren, dat doe je in de best en liefst in een hedendaagse, comfortabele en professionele omgeving.

Bekijk case

Pot & Ulle – Kortemark

In een professionele horeca-omgeving is het maximaal benutten van de beschikbare ruimte zonder daarbij comfort te verliezen een belangrijk gegeven.  

Bekijk case

De Bietemolen – Lichtervelde

Dé keuken bestaat niet. Uw keuken wel, en JTK kan die van a tot z ontwikkelen, vormgeven en installeren.

Bekijk case

De Fruitmand – Koksijde

State-of-the-art-vakmanschap levert een kwaliteitsvolle koelings- en keukencombinatie op.

Bekijk case

Bakkerij BRYON – Langemark-Poelkapelle

Een warme bakker heeft soms nood aan een koele opslagruimte.

Bekijk case

t’Zudn – Beernem

In ’t Zudn is het goed toeven. Pizza’s worden aan de speciaal daarvoor ontworpen ‘pizza prep’-tafel kleergemaakt en vervolgens de pizza-oven ingeschoven. De combinatie van hout en gas zorgt voor een unieke smaak.

Bekijk case

Au Miroir – Ieper

Vóór de schermen gaat de markt van Ieper met alle aandacht lopen, achter de schermen van Au Miroir is de hoofdrol weggelegd voor de nieuwe, praktische en efficiënte keuken. 

Bekijk case

Bumba Indoor – Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne in de Bumba studio vind je de leukste speeltuin van de Lage Landen!

Bekijk case

Eethuis Milo – Nieuwpoort

Aan de kust bereiden ze hun snelle, dagverse lunches of avondlijke, uitgebreide maaltijden voortaan op een naadloos fornuis dat door JTK op maat is ontworpen en geïnstalleerd.

Bekijk case

Macarel Ter Lepelem - Vlissingen

De renovatie van Macarel Ter Lepelem ging gepaard met een vernieuwing van de volledige keuken en de afwasruimte. 

Bekijk case

Zaag & Zeef - Roeselare

In het prachtige pand waar vroeger een bontwinkel huisde, maakt Zaag & Zeef vandaag ruimte om gezinnen culinair te ontvangen.

Bekijk case

’t Zwientje - Lombardsijde

Sam en Peggy groeiden samen met hun tearoom uit tot volwaardige restauranthouders die hun gasten graag plezieren met het betere vis- en vleesgerecht.

Bekijk case

Hertog Jan - Zedelgem

Topchef Gert De Mangeleer en sommelier-gastheer Joachim Boudens hebben een gastronomisch-culinair curriculum om ‘u’ tegen ze zeggen.

Bekijk case

‘t Vliegpleintje – Oostende

Naar 't Vliegpleintje in Oostende komen ze van heinde en ver. De verse, eerlijke gerechten en de ongedwongen sfeer zijn er een garantie op een aangename tafelervaring.

Bekijk case

Tapwagen Sint-Bernardus – Watou

Bestaat er iets leukers dan het mobiele plezier van een tapwagen? Een tapwagen van Sint-Bernardus misschien.

Bekijk case

Sunrise Lounge Brussels Airlines – Brussels Airport

De Sunrise Lounge van Brussels Airlines – aan het eind van de pier in de luchthaven – biedt een quasi onbeperkt uitzicht over het tarmac en de landingsbaan.

Bekijk case

FOD Brussel – Galileegebouw Brussel

Het bekende kantoorgebouw in de Belgische gemeente Sint-Joost-ten-Node telt 12 verdiepingen, 35.000 m² aan kantooroppervlakte en huisvest een aantal federale overheidsdiensten.

Bekijk case

Slagerij Nautilius – Diksmuide

In de schaduw van de IJzertoren staan Steven en Annelies met een glimlach voor je klaar in hun culinaire slagerij. Topbereidingen en ambachtelijke charcuterie krijgen er vorm en inhoud in een volledig nieuw-ingericht atelier. 

Bekijk case

Hoeve Schillewaert – Oudenburg

De zeer vriendelijke uitbaatster van deze hoevewinkel heet Eline. Twee keer per dag melkt ze de schapen om van hun melk vervolgens ijs te maken. Behalve schapenijs, vind je hier ook ijs van koemelk.

Bekijk case

Chocolatier Vannevel

Het chocolade-atelier en de winkel van Chocolatier Vannevel bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt in Diksmuide. Uniek creaties worden er artisanaal gemaakt én verkocht in de bijhorende winkel.

Bekijk case

‘t Bourgondisch Schild - Diksmuide

Toen kersvers zaakvoerder Nathan Missiaen restaurant ‘t Bourgondisch Schild in Diksmuide verderzette, was dat het perfecte moment om de volledige keuken en barinrichting in een nieuw kleedje te steken. 

Bekijk case

Traiteur 't Kokkerelleke – Langemark-Poelkapelle

Ellen en Guy zijn zowel privé als professioneel een goed op elkaar ingespeeld koppel. Ze delen de liefde voor gastronomie en brengen die via hun traiteur- en cateringdiensten over naar hun klanten. 

Bekijk case

Plopsaland, Maya’s Restaurant – De Panne

JTK en Studio 100, het blijft een aangename samenwerking. Met een prachtig uitzicht op Mayaland genieten de gasten in Maya’s Restaurant van een kop soep, verschillende pasta's, koude en warme schotels en klassieke gerechten.

Bekijk case

Restobar Verné – Roeselare

Tom Desmet en Kim Verhaeghe stonden amper drie maanden na de opening van hun restobar al in Gault & Millau restaurantgids. Een sterke prestatie!

Bekijk case

Vandewiele nv – Kortrijk

JTK mocht het bedrijfsrestaurant van de wereldwijde marktleider voor hoogtechnologische weefmachines en oplossingen voor de textielindustrie in een nieuw, modern en praktisch kleedje steken.

Bekijk case

Faggio Rosso – Izegem

Op de Melkmarkt in Izegem is het gezellig en in Faggio Rosso heb je bovendien de keuze tussen Belgische en Italiaanse klassiekers. In amper zeven weken kreeg het restaurant een volledige make-over en daar mochten we ons steentje aan bijdragen. 

Bekijk case
Burning Butchers - Wingene

Burning Butchers - Wingene

Mathijs en Ann-Sophie zijn de zaakvoerders van Burning Butchers. Samen met hun team verzorgen ze topfeesten op locatie.

Bekijk case

Catering Depoorter – Oostende

Ze staan bekend om hun meesterlijke culinaire ervaringen, onder andere in Het Kasteel van Eernegem, maar wij kennen hen van de inrichting van hun nieuwe atelier. We mochten het volledige pand vorm en vooral inhoud geven en trokken daarbij alle registers open. 

Bekijk case
Bakkerij Diemas – Middelkerke

Bakkerij Diemas – Middelkerke

Diemas vernieuwde recent een winkel in Middelkerke. Het verhaal van deze bakkersfamilie begint in 1968. De liefde voor de stiel, de zee en een passie voor bakken resulteren ondertussen in verschillende winkels die trouw blijven aan de traditie. 

Bekijk case

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?