Cases

Plopsa Hotel – De Panne

Het viersterrenhotel bij het gelijknamige entertainmentpark is ook voor de professionele liefhebber van uitstekende keukenoplossingen een pretpark.

Bekijk case

Instituut voor Voeding Ter Groene Poorte – Brugge

Het vak leren, dat doe je in de best en liefst in een hedendaagse, comfortabele en professionele omgeving.

Bekijk case

Pot & Ulle – Kortemark

In een professionele horeca-omgeving is het maximaal benutten van de beschikbare ruimte zonder daarbij comfort te verliezen een belangrijk gegeven.  

Bekijk case

De Bietemolen – Lichtervelde

Dé keuken bestaat niet. Uw keuken wel, en JTK kan die van a tot z ontwikkelen, vormgeven en installeren.

Bekijk case

De Fruitmand – Koksijde

State-of-the-art-vakmanschap levert een kwaliteitsvolle koelings- en keukencombinatie op.

Bekijk case

Bakkerij BRYON – Langemark-Poelkapelle

Een warme bakker heeft soms nood aan een koele opslagruimte.

Bekijk case

t’Zudn – Beernem

Bekijk case

Au Miroir – Ieper

Bekijk case

Bumba Indoor – Plopsaland De Panne

Bekijk case

Eethuis Milo – Nieuwpoort

Bekijk case

Macarel Ter Lepelem - Vlissingen

Bekijk case

Zaag & Zeef - Roeselare

Bekijk case

’t Zwientje - Lombardsijde

Bekijk case

Hertog Jan - Zedelgem

Bekijk case

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?