Voedingswinkel

Voedselveiligheid, hygiëne en een strikte regelgeving zijn net zo belangrijk als een efficiënt proces, vlot kunnen doorwerken en lekkere bereidingen. Of het nu een broodjeszaak, bakkerij, slagerij of nog iets anders is, voor de uitdagingen die zich elke dag stellen hebben wij de perfecte koel- en keukenoplossingen. 

Highspeedoven

Een highspeedoven is een efficiënt keukentoestel dat een eventueel krappe beschikbare ruimte maximaal helpt benutten. In de professionele keuken kan een multifunctionele highspeedoven de taak van de magnetron en de heteluchtoven combineren.

Zoals elk professioneel keukenapparaat in het aanbod van JTK zijn onze highspeedovens in verschillende formaten verkrijgbaar. Energie-efficiënt en programmeerbaar zijn het stuk voor stuk compacte sterkhouders die hun waarde elke dag bewijzen.

Bekijk cases

Heteluchtovens

Een heteluchtoven verspreidt en verdeelt de warme lucht gelijkmatiger en sneller door de ovenruimte. De geïntegreerde ventilator laat een efficiënt gebruik van de volledige beschikbare ruimte toe, en u kan er meerdere roosters of bakplaten in kwijt.

Heteluchtovens of convectieovens kunnen ingebouwd of vrijstaand zijn, zelfreinigend of gecombineerd en bestaat in uiteenlopende afmetingen en formaten. Capaciteit, functionaliteiten, temperaturen en het energieverbruik zijn belangrijke factoren die de beste keuze helpen bepalen.

Bekijk cases

Pottenwassers

Een goede pottenwasser leidt tot minder waterverbruik, een efficiënte en energiebesparende propere vaat en veel tijdswinst: de mechanische, schrobbende pottenwasser mag in geen enkele professionele keuken ontbreken.

Bekijk cases

Isotherme constructies en ‘op maat’-cellen

De koelcel-op-maat of isotherme constructie is aan een terechte opmars bezig en heeft het voordeel dat zowat elke opstelling een optie is. De grootste uitdaging in koele bewaring is het constant houden van de temperatuur. Een isotherme constructie met veel isolerende kwaliteiten, vaak brandwerend en akoestisch, is een goede oplossing. 

Specifiek aan de voedingssector legt de wetgever de HACCP-normen op, ook als het gaat over isotherme constructies. Alle gebruikte onderdelen en bestanddelen zijn onderworpen aan strenge veiligheids- en hygiënevereisten. 

Bekijk cases

Koeltoonbanken & wandkoelers

Toon uw producten in de beste omstandigheden en bewaar ze meteen ook op de juiste temperatuur met een veelzijdige koeltoonbank, koeldisplay of wandkoeler. Al onze toestellen zijn eenvoudig te gebruiken, veelzijdig inzetbaar en blinken uit in energiezuinigheid. 

Al dan niet met een neer te klappen frontglas, verschillende deuren en/of glijdeuren en een geventileerde koeling, in uiteenlopende afmetingen en met een afwerking naar wens, uw zoektocht naar een passende koeltoonbank of wandkoeler eindigt dankzij en bij JTK.

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt
om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?