IJszaak

Een ijszaak is een buitenbeentje. Een warme, aangename sfeer in een grotendeels gekoelde omgeving. Uitnodigend met een temperatuur die net onder het vriespunt duikt. Een gekoelde, efficiënte, netjes georganiseerde en praktisch ingerichte roomijszaak, daarin voelen wij ons helemaal thuis. 

Schepijsvitrine

Smaakvol en lekker kwaliteitsroomijs verdient het om op de juiste, best mogelijke manier gepresenteerd te worden. Een schepijsvitrine of ijscrèmetoog vergoot de uitstraling van uw ijssalon en maakt het aanbod voor uw klanten aantrekkelijk en aanlokkelijk. 

Niet enkel de presentatie is van belang. Een goede, professionele schepijsvitrine helpt de smaak van het roomijs te bewaren zonder u met een torenhoge energierekening en een omslachtige schoonmaak op te zadelen. 

Bekijk cases

IJscrèmemachine

Er bestaan soorten ijs, en dus zijn er ook soorten ijsmachines. Onze roomijsmachines leveren een rijk en romig eindresultaat af en dat vraagt een bepaalde bereidingstijd.  Afhankelijk van het model variëren de capaciteit en de snelheid. 

Een professionele ijscrèmemachine kan verschillende programmeertijden, warmtecycli en bereidingsmogelijkheden bevatten. De juiste roomijsmachine voor elke specifieke situatie en vereiste vinden, is zeker geen overbodige luxe.

Bekijk cases

Slagroommachines

De tijd- en inspanningsbesparende slagroommachine reinigt zichzelf automatisch, is zo goed als geluidloos en komt standaard met een uitstekende koeling. Een slagroommachine is quasi volledig instelbaar en bestaat in verschillende modellen, formaten en uitvoeringen. 

De verse en luchtige slagroom is zowat de kers op de spreekwoordelijke taart. Of u nu dagelijks een paar liter of eerder tien liter slagroom nodig hebt, wij vinden voor u de meest passende oplossing.

Bekijk cases

IJszaak inrichtingen

Voor de complete inrichting van uw ijssalon of dat totaalproject doen we graag beroep op de marktleider in de sector. De kwaliteit, ervaring, expertise en innovatie van Orion zijn op dit terrein ongeëvenaard. 

Ongeacht het budget, de concrete inrichting en uitvoering, het formaat en de mate van aanpassing, uw totaalproject is bij JTK in zeer goede handen. De mogelijkheden zijn eindeloos (en) naar wens aanpasbaar. 

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt
om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?