Plopsa Hotel - De Panne

Het viersterrenhotel bij het gelijknamige entertainmentpark is ook voor de professionele liefhebber van uitstekende keukenoplossingen een pretpark.

De barinstallatie koppelt comfort aan efficiëntie, met praktische flessenkoelers met laden, ijsblokmachines en een compacte MEIKO-glazenwasser met Gio Module voor een snelle en goede afwas.

De buffetmeubelen in het Plopsa Hotel zijn maatwerk. Ze hebben allemaal een onderbouw in inox en een granieten bovenblad. Alle buffetten – in L-vorm en als eiland – zijn voorzien van elementen zoals gekoelde kuipen, een inductiewok, warmkasten, bakplaat/grillplaat, een gekoelde werktafel, handwasbakje infraroodkraan en een soepketel, om zorgeloos en comfortabel te genieten. Naast het op maat gemaakte ‘grote’ buffetmeubel werd een lager model uitgewerkt voor de kinderen. Op het dak geplaatste koelgroepen vormen de onzichtbare, technische kant van het verhaal.

Achter de schermen valt de MEIKO-tunnelvaatwasmachine met bijhorende aan- en uitvoertafels en preflushkraan op. De dampkap in de keuken van het viersterrenhotel is een exemplaar met pulsie en datzelfde kan gezegd worden over de de dampkap in de afwasruimte.

Een automatische blusinstallatie garandeert de veiligheid van bezoekers en medewerkers.

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?