Instituut voor Voeding Ter Groene Poorte – Brugge

Het vak leren, dat doe je in de best en liefst in een hedendaagse, comfortabele en professionele omgeving.

Het nieuwe buffet voor de leerlingenmaaltijden is afgewerkt met een bovenblad van 20 mm in composietmateriaal. De warme zone met drop-in bain-maries en hoestschermen zorgt voor hygiënische werkomstandigheden. De koude zone met gekoelde kuipen leent zich perfect voor koude gerechten en dessertjes.

Ook de ruimte is belangrijk. Stoal staat garant voor een totaaloplossing waarbij plafond, verlichting en HVAC perfect op elkaar afgestemd zijn. De gietvloer maakt het geheel af.

Onze missie ‘hier leert ons land wat lekker is’ waarmaken, vraagt een sterke innovatie, een snelle en betrouwbare service en de nodige flexibiliteit voor de vernieuwing en het onderhoud van onze keukeninfrastructuur. We vinden dit absoluut in onze samenwerking met JTK.

Instituut Voor Voeding Ter Groene Poorte in Brugge

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?