Oplossingen

Wij houden van een uitdaging en we kennen onze markt. Die combinatie levert voor elke probleem een oplossing op, in de meest uiteenlopende sectoren. Omdat elke focus eigen accenten vraagt, en alles bij JTK maatwerk is.

Keuken

De universele keuken bestaat niet. Elke keuken dient een specifiek doel en vraagt om een inrichting en organisatie in functie daarvan. Efficiënt, praktisch, hygiënisch, doelgericht en in balans, om op de beste manier het beste resultaat voor te schotelen.

Oven

Kies uit een breed gamma ovens voor uw professionele keuken: heteluchtovens met gelijkmatige warmteverdeling en meerdere bakruimtes in inbouw-, vrijstaand, zelfreinigend of gecombineerde modellen. De compacte, energie-efficiënte en programmeerbare highspeedoven combineert de kracht van een magnetron en heteluchtoven in één toestel. Of ga voor de smaaksensatie van een krachtige houtskooloven waar kookkunst en ambacht samensmelten met een rokerig aroma en unieke eigenheid, efficiënt en gemakkelijk onderhouden.

Vaatwasser

Het minst aangename luik volgens velen, maar dan kennen ze de oplossingen die JTK in huis heeft nog niet. De vaat is een essentiële, terugkerende schakel in de ketting en wij helpen die graag zo goed mogelijk organiseren.

Bar

Of het nu een op maat geïnstalleerde tapinstallatie, een ijsblokmachine, koelkast of glazenwasser is, de praktische aanpak op en rond de bar is essentieel om vlot en goed werk te serveren.

Buffet

Dankzij een compleet aanbod buffetartikelen benut u de beschikbare ruimte ideaal en blijven gerechten en bereidingen er fantastisch uitzien. Elk buffet is anders en zo hoort het.

Pizza

Volgens de regels van de kunst, met de juiste ingrediënten en … in een pizzaoven die ervoor gemaakt is. Dat daar niet noodzakelijk houtblokken en veel rook aan te pas komen, mag duidelijk zijn, maar dan blijft er nog voldoende keuze over.

Ijscrème

Of het nu de totaalinrichting van het ijssalon is, of een gekoelde schepijsvitrine die klanten doet watertanden, een ijscrèmemachine of een slagroommachine, wij hebben de meest koele en coole benodigdheden voor het allerbeste ijsje.

Dampkap

Een goede dampkap mag in geen enkele professionele keuken ontbreken. De werkruimte blijft comfortabel en er bestaat voor elke concrete situatie een dampkap die zowat precies doet wat nodig is.

Koel- en diepvriescellen

Koel- en diepvriescellen zijn al een decennium en meer onze corebusiness. Van het eerste idee tot de concrete, technische uitvoering op maat en de service nadien. Koel- en diepvriescellen zijn in de privékeuken comfortabel en in de professionele horeca cruciaal, dus zijn ze dat voor JTK ook.

Koelmeubelen

Tussen de gekoelde werktafel en de diepvrieskast zit een wereld vol coole werkstations en displays, waarmee u professioneel aan de slag kan.

Klein keukenmateriaal

JTK biedt een rij interessante, kleine keukentoestellen aan die in een professionele keuken niet mogen ontbreken. Handig, snel, praktisch en met een lange levensduur maken ze alles een pak eenvoudiger.

Kroketmachine

JTK mag zich de exclusieve verdeler en aanbieder van de beste kroketmachine op de markt noemen. Uw kroketmachine. Elk exemplaar is makkelijk te onderhouden, hygiënisch en praktisch. Het gebruik is eenvoudig en het resultaat zal u – en uw klanten – zeker bevallen.

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?