Gekoelde werktafels

In de koude keuken, bij de mise-en-place of simpelweg om hygiënisch en voedselveilig te werken, de gekoelde werktafel is een basiselement in elke (groot)keuken. Er bestaan gekoelde werktafels van uiteenlopende lengte, met verschillende lades en schuiven. Bij JTK hebben we wat u zoekt.

Bekijk cases

Rechtstaande koelkast & diepvrieskasten

Een traditionele, rechtopstaande koelkast of de iets minder courante diepvrieskast, ze bieden puur praktische heel wat mogelijkheden. Hedendaagse koeltoestellen zoals de rechtstaande koelkast of diepvriezer blinken uit in energie-efficiënte en koppelen een makkelijke en praktische opslag aan een grote onderhoudsvriendelijkheden en veel overzicht. 

Bekijk cases

Snelkoeler & snelvriezer

De professionele snelkoelers laten u toe om in korte tijd voldoende grote hoeveelheden op de gewenste temperatuur te krijgen. Het proces vergroot de voedselveiligheid zonder aan de smaak te raken. 

Een snelvriezer maakt gebruik van een zogenaamde ‘geforceerde’ luchtkoeling om bereide voeding razendsnel af te koelen en in te vriezen. Deze toestellen bestaan in verschillende formaten en uitvoeringen, wat leidt tot een duurzame investering op maat. 

Bekijk cases

Koeltoonbanken & wandkoelers

Toon uw producten in de beste omstandigheden en bewaar ze meteen ook op de juiste temperatuur met een veelzijdige koeltoonbank, koeldisplay of wandkoeler. Al onze toestellen zijn eenvoudig te gebruiken, veelzijdig inzetbaar en blinken uit in energiezuinigheid. 

Al dan niet met een neer te klappen frontglas, verschillende deuren en/of glijdeuren en een geventileerde koeling, in uiteenlopende afmetingen en met een afwerking naar wens, uw zoektocht naar een passende koeltoonbank of wandkoeler eindigt dankzij en bij JTK.

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?