Voorlader

Deze compacte vaatwassers blijven doorgaans dicht in de buurt en laten zich zelden op fouten betrappen. Ze maken probleemloos en razendsnel komaf met de hoogstnodige vaat die zich op drukke momenten snel opstapelt.

De horeca-vaatwasser of voorlader werkt probleemloos de ene na de andere vaat af. Met een korte wascyclus en dankzij een zeer efficiënte inzet van water en energie, is dit in alle omstandigheden een te overwegen investering die zichzelf razendsnel terugbetaalt.

Bekijk cases

Doorschuifvaatwassers

De professionele vaat energie-efficiënt en snel laten verlopen, dat is de eerste taak van de meest recente generatie doorschuifvaatwassers. Met hun kortere spoeltijden en goed binnenklimaat koppelen ze een grote waskracht aan de capaciteit die u nodig hebt.

De doorschuifvaatwasser is behalve een zeer efficiënte ook een ergonomische keukenoplossing.

Bekijk cases

Tunnelvaatwassers

De automatisch aangestuurde tunnelvaatwasser bestaat in verschillende uitvoeringen en formaten. De juiste vinden voor uw keukenopstelling is zoals wel vaker bij JTK een kwestie van samen op zoek gaan naar de meest ideale oplossing op maat.

Horecazaken en grootkeukens die per shift heel wat couverts de revue zien passeren, vinden in deze tunnelvaatwassers met transportband een extra – zeer efficiënte – keukenhulp die waar biedt voor zijn centen.

Bekijk cases

Pottenwassers

Een goede pottenwasser leidt tot minder waterverbruik, een efficiënte en energiebesparende propere vaat en veel tijdswinst: de mechanische, schrobbende pottenwasser mag in geen enkele professionele keuken ontbreken.

Bekijk cases

Granulaatvaatwasser

Een granulaatvaatwasser laat vaak een gecombineerd gebruik toe, en maakt gebruik van water en granulaten om zelfs de meest intense vet- en bakresten weg te werken. Schuren, voorwas of urenlang weken is niet nodig.

Granulaatvaatwasmachines zijn gepatenteerde vaatwassers die – op een energie- en chemiezuinige wijze – een sterke waskracht demonstreren. Ze bestaan in verschillende modellen en uitvoeringen.

Bekijk cases

Osmose

Een professioneel, veelvoudig gebruik van bestek, borden en glazen laat eerder vroeg dan laat sporen na. De resultaten van een osmose-vaatwasmachine zijn onmiddellijk merkbaar en positief. Osmosewater levert een zuivere, blinkende, stralende vaat op. Verschillende vaatwastypes en -machines kunnen een osmose-installatie krijgen. Glazen opblinken hoeft nadien niet meer.

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?