No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord.

Een vaatwasser voor elke keuken

Een goede vaatwasser is een must voor iedere horeca-keuken en grootkeuken. Bij JTK kiest u een vaatwasser die tegelijk perfecte hygiëne combineert met een optimaal water- en energieverbruik.

We bieden verschillende modellen aan van merken zoals MEIKO en COMENDA. 

Voor elke branche de juiste oplossing: Onze vaatwassers passen precies!

Glanzend vaatwerk

Met het omgekeerde osmose-systeem hoeft u nooit meer glazen af te drogen. Deze technologie is gebaseerd op het principe van geïntegreerde, omgekeerde osmose: een microscopisch fijn filtermembraan dat enkel zuivere watermoleculen laat passeren. Op deze manier wordt alleen met het zuiverste water gespoeld.

Ontdek de glazenwassers van Meiko hier.

Glazenwassers met warmteterugwinning

Hoogste efficiëntie, perfecte resultaten, absoluut betrouwbaar: dat zijn de doorslaggebvende aspecten in de dagelijkse praktijk en daarmee kunnen wij u helpen. 

Het nieuwe ComfortAir-systeem voor energieterugwinning zorgt voor tot wel 80% minder damp. Efficiënter, beter én sneller.

Ontdek de glazenwassers van Meiko hier.

Voorladers

Wilt u niet alleen borden, bestek en glazen, maar ook groot vaatwerk reinigen? Met een korfmaat van 400 x 400 mm / 500 x 500 mm is een voorlader ook zeer geschikt voor groter vaatwerk. Met een korfmaat van 500 x 600 mm vormt zelfs de reiniging van kratten, gastronoombakken en bakplaten geen probleem.

De voorladers zijn zeer geschikt voor slagerijen en bakkerijen. Zo groot en toch zo zuinig!

Ontdek de voorladers van Meiko hier.

Doorschuifvaatwassers

De nieuwe generatie doorschuifmachines zijn voor iedereen voor wie het snel moet gaan en zijn werkzaamheden wil verlichten. Ze zorgen voor kortere spoeltijden, een beter binnenklimaat en zijn robuust voor professioneel gebruik. Verder zijn ze ook gekoppeld aan bijhorende aan- en uitvoertafels voro een bijzonder ergonomische oplossing.

Ontdek de doorschuifvaatwassers van Meiko hier.

Pottenwassers

Minder waterverbruik, chemicaliën, kostbare tijd- én energiebesparend.

Het schoonmaken van uw potten en pannen met een pottenwas van Granuldisk neemt elk onnodig gebruik van middelen en handmatige stappen weg. Er kan ook gebruik gemaakt worden van granulaten voor een efficiënt, mechanisch schrobeffect.

Pottenwasser Meiko
Pottenwassers Comenda

Tunnelvaatwassers

Een tunnelvaatwasser wordt automatisch aangedreven en varieert in lengte van 2 tot 15 meter. De oplossing voor horecazaken met veel couverts.