Naadloze keukens

Met een naadloze keuken wordt elk bereiding een gestroomlijnd en efficiënt proces. Al uw wensen worden werkelijkheid en zowel het dagelijks onderhoud als het bewaken van de hygiëne zal een stuk aangenamer verlopen.

We bouwen de verschillende modules en kookfuncties op maat in. Het resultaat is een volledig geïndividualiseerde en praktische opstelling. Op een plaats waar efficiëntie de sleutel is tot een uniform en kwaliteitsvol resultaat, is de naadloze keuken dé oplossing.

Bekijk cases

Modulaire keukens

Plaats verschillende kookunits en functies naast elkaar en creëer één geheel dat meer is dan de individuele elementen. We maken gebruik van goede toestellen, sterke apparatuur en standaardmeubelen.

De modulaire keukenopstelling maakt een gestroomlijnde bereiding perfect mogelijk en laat eventuele aanpassingen of uitbreidingen in de toekomst open. Ons deskundig advies wijst u de weg.

Bekijk cases

Combisteamers

Een hedendaagse, moderne keukenuitrusting zonder combisteamer is ondenkbaar. Deze multifunctionele alleskunner is zowat de rechterhand van iedereen die professioneel kookt, bakt en bereidt. Automatische reiniging en voorprogrammering zorgen voor een extra dimensie.

Of het nu in de grootkeuken, de bakkerij of horeca is, de best-passende combisteamer maakt het werk een pak lichter en praktischer.

Bekijk cases

Inox maatwerk

Inox is een dankbaar en goed te bewerken materiaal dat zeker in een professionele, veeleisende omgeving een lange levensduur garandeert. De standaarduitvoering volstaat niet altijd, en dan kan JTK u een op maat gemaakt inox-element aanbieden. Of een complete inoxkeuken.

Bekijk cases

Koel- en vrieswerktafels

In de koude keuken, bij de mise-en-place of simpelweg om hygiënisch en voedselveilig te werken, de koel- en vrieswerktafel is een basiselement in elke zichzelf respecterende (groot)keuken. Het gekoelde werkblad is doorgaans krasvrij, van uitstekende kwaliteit en onderhoudsvriendelijk.

Er bestaan koel- en vrieswerktafels  van uiteenlopende lengte, aangevuld met twee tot vijf opberglades en koelkasten. Van een budgetbewust exemplaar tot de op en top professionele koelwerkbank in het sterrenrestaurant, bij JTK hebben we wat u zoekt.

Bekijk cases

Multifunctioneel grootkeukenmateriaal

Deze multifunctionele keukenoplossing kookt, braadt, frituurt en gaart alles in één enkel toestel, en doet dat op de meest efficiënte en tijdsbewuste wijze, schoonmaak achteraf inbegrepen. De meerwaarde van deze geautomatiseerde extra keukenassistent is overduidelijk.

Een professioneel, multifunctioneel keukentoestel als dit maakt zich de kennis en knowhow van de chef eigen en koppelt die aan een gebruiksvriendelijke display. Tel er nog de quasi eindeloze lijst functies en programma’s bij en u vraagt zich af hoe u deze klasbak zolang hebt kunnen missen.

Bekijk cases

Hebben we jou warm (of net koud) gemaakt om jouw nieuwe grootkeuken of koeltechniek project tot leven te brengen?