No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord.

Perfect helder ijs

Een ijsblokjesmachine is een onmisbaar onderdeel van uw horecazaak.

Hoshizaki ijsblokjes zijn extreem compact, smaakloos, consistent identiek, traag smeltend en zorgen voor net genoeg verdunning. Het uiterlijk van het ijsblokje wordt gekenmerkt door zijn gladde randen, zijn transparantie en de druskcheuren welke een marmereffect geven.

Schilfer- en nugget ijsmachines zijn onderdeel van de echte allrounders van het productaanbod van Hoshizaki. Deze krachtige, robuuste en duurzame machines zijn zeer populair in verschillende marktsegmenten. Aangezien de schilfer- en nuggetijsmachines al het water dat de machine ingaat, omzetten in ijs, is het waterverbruik gelijk aan de ijsproductie.

Verbreed uw creatieve horizon en de esthetische mogelijkheden van uw vak met behulp van onze speciaal-ijsmachines die ijs in verschillende bijzondere blokjes transformeren. Dankzij het natuurlijke koelmiddel R290 hebben alle ijsblokjesmachines verbeterde energieprestaties.