No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord.

JTK voor al uw kleine horecamaterialen

Als deel van uw totaalconcept kan u bij JTK ook terecht voor alle kleinere horecamaterialen. Zo vind u bij éénzelfde partner al het materiaal om uw horecazaak uit te baten. Met diezelfde expertise en servicegarantie.

Vacuümmachine

Henkovac biedt een volledige lijn van vacuüm verpakkingsmachines: betrouwbaar, robuust en gemakkelijk te onderhouden. Dankzij de ruime keuze aan machines en beschikbare opties is er altijd wel een vacumeermachine die op uw verpakkingsbehoeften aansluit. Zowel tafelmodellen als mobiele modellen kunnen verkregen worden.

Henkovac tabletop range
Henkovac mobile range

Slagroommachine

De Mussana slagroommachines zijn volledig in edelstaal afgewerkt met een verwijderbaar RVS-reservoir. U kiest eenvoudig de juiste hoeveelheid slagroom aan de hand van de vooral ingestelde knoppen.

Deze slagroommachine is in verschilllende modellen beschikbaar.

Mussana slagroommachine

Warmhoud

Halo Heat Technology zorgt ervoor dat gerechten tot uren warm en standby gehouden kunnen worden, en dit op elke gewenste temperatuur. Vlees- en gevogeltegerechten worden juist zeer mals en krijgen meer smaak zonder vocht of kleur te verliezen. De warmhoudladen zijn uitermate geschikt voor elke type restaurant en zijn de ideale oplossing voor grote groepen en partijen.

Alto Shaam warmhoudladen

Alto Shaam warmhoudcabinetten

Microgolf

De Samsung professionele microgolfovens zijn ontworpen voor intensief gebruik. Door het roestvrijstalen en ergonomische design zijn de microgolfovens eenvoudig schoon te houden. 

We bieden een breed assortiment microgolfovens aan die aan de noden van iedere grootkeuken en/of horecaklant voldoet.

Samsung microgolfovens

Salamander

De salamander-grill van Salvis is de meest energiezuinige van zijn soort. Door zijn bordherkenning-systeem gaat de salamander-grill alleen aan wanneer er een kopje, bord of schaal op de plaat wordt gezet. Doordat het apparaat alleen aan staat bij gebruik en daardoor minder intensief gebruikt wordt, gaat de samander-grill ook nog eens veel langer mee dan elk ander vergelijkbaar apparaat. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van het apparaat ontzettend lang is en veel minder onderhoudsgevoelig is.

Salvis salamander