No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord.

Perfect geïntegreerde dampkap op maat van uw grootkeuken

De damkap zorgt ervoor dat alle opstijgende dampen en geuren tijdens het koken vakkundig verwijderd worden. Deze is dus essentieel voor uw keuken of afwasruimte. Onze dampkappen kunnen zowel tegen de muur als vrijstaand gemonteerd worden. Door het compact en degelijk ontwerp zijn deze makkelijk toegankelijk voor onderhoud en reiniging. Deze zijn voorzien van vetvangfilters die het vet in het achterste kanaal dwingen, waarna dit makkelijk te verwijderen is.

Voor grotere kooklijnen is het ook noodzakelijk om de afgezogen lucht te compenseren zodat u geen grote onderdruk veroorzaakt. Hiervoor kan ook extra luchttoevoer in de dampkap gemonteerd worden om dit te vermijden, indien gewenst kan deze lucht zelfs voorverwarmd worden.

Voor elke kooklijn of werkruimte bieden wij telkens een dampkap aan die de oplossing op maat biedt voor een aangenaam werkklimaat binnen u bedrijf.