No stress. We gebruiken geen cookies. Tenzij die van Google, maar enkel als je daarmee akkoord gaat. Bekijk eventueel eerst even het privacybeleid.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord.

Een totaalconcept voor uw bar

Uw bar van A tot Z uitgedacht, ontworpen, gei╠łnstalleerd en onderhouden door JTK. Van een onderbouw volledig op maat tot naadloze bovenbladen met ingebouwde spoelbakken en tapinstallaties: JTK is uw partner voor het totaalconcept van uw bar en biedt een ruime keuze aan barapparatuur.

Uw perfect gekoeld of getapt drankje

Kies uit het ruim assortiment barapparatuur van JTK en bedien uw klanten op hun wenken.

Ijsblokmachines

De ijsblokmachines van Hoshizaki zijn vrij van alle onzuiverheden, absoluut smaakloos en uiterst compact. Ze bevatten een gesloten-celsysteem, hoge capaciteit, natuurlijke koudmiddelen en een robuust ontwerp. U kan er zowel cubers, flakers, nuggets als special-ice mee maken.

Drankenkoelers

Beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren: met laden of deuren (volle of glas), stekkerklaar of koelgroep op afstand, doorgeefkast, enzovoort. Ontdek onze drankenfrigo's van Gamko en Antoine.

Tapinstallaties

Een professionele tapinstallatie kan niet ontbreken wanneer u een café, restaurant of hotel uitbaat. MMet onze apparatuur serveert u bier op een perfecte manier, waarbij smaak en kwaliteit gegarandeerd blijven.

Glazend vaatwerk.

Hoogste efficiëntie, perfecte resultaten, absoluut betrouwbaar: dat zijn de doorslaggevende aspecten in de dagelijkse praktijk en daarmee kunnen wij u helpen.

Het nieuwe ComfortAir-systeem voor energiewinning zorgt samen met het osmose-systeem ervoor dat u nooit meer glazen hoeft af te drogen. Deze technologie is gebaseerd op het principe van geïntegreerde, omgekeerde osmose: een microscopisch fijn filtermembraan dat enkel zuivere watermoleculen laat passeren. Op deze manier wordt alleen met het zuiverste water gespoeld.